Deixa un comentari

LANC al Bobile World Congress (MWC) de Barcelona

L’ANC repartirà 20.000 fulletons explicant el procés català al MWC

Divendres, 21 Febrer, 2014

· Durant els tres dies, voluntaris de l’ANC informaran els assistents del MWC amb díptics en anglès, francès, alemany i castellà per reforçar la campanya internacional a favor del procés català.

L’Assemblea Nacional Catalana serà present al Mobile World Congress(MWC), que tindrà lloc a Barcelona la setmana vinent, per explicar  als seus assistents el procés pacífic i democràtic favorable a la independència que s’està vivint a Catalunya.

Concretament, les assemblees territorials de l’ANC al Barcelonès repartiran 20.000 fulletons, 5.000 cada dia, a les principals entrades al Mobile World Congress, als recintes de la Fira de la Gran Via i a la Fira de Montjuïc. En total, es repartiran díptics en quatre llengües: anglès, francès, alemany i castellà.

Amb aquesta actuació que s’engloba dins la campanya “De Catalunya al món”, l’ANC pretén fer un pas més en la internacionalització de la causa catalana, remarcant la seva condició pacífica i democràtica i la voluntat de poder votar el futur de Catalunya el proper 9 de novembre del 2014. “Today over 80% of Catalans want to be able to vote on self-determination, making use of their democratic and civil rights. On 11th September 2012, the Catalan national day, 1.5 million people demonstrated behind the demand for independence. A year later, and with the same demand, more than 1,6 million people formed a 400-kilometre human chain stretching across the country from north to south, the so-called Catalan Way” s’explica en el díptic.

A més a més, com a complement a aquesta voluntat informativa de l’ANC dirigida al públic internacional del MWC, la territorial de Sants-Montjuïc per la independència ha preparat, per al dimecres 26 de febrer a les 17h, una acció a la Plaça Espanya de Barcelona, en què es penjaran diferents cartells amb un codi QR que estaran redirigits a una pàgina web amb enllaços d’interès amb informació sobre la consulta del 9 de novembre i el procés cap a la independència.

Deixa un comentari