Deixa un comentari

Carme Forcadell a Palamós

Fragment de la intervenció de Carme Forcadell, presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana, a l’acte del 23 d’agost a Palamós.

Unes 300 persones seguiren l’acte organitzat per l’Assemblea Nacional Catalana a Palamós amb la presència de la presidenta d’aquesta entitat, Carme Forcadell, que ha parlat sobre Catalunya, nou estat d’Europa i del camí que els catalans i catalanes hem emprès cap a la independència. També ha convidat tothom a se sumi  a la manifestació que tindrà lloc a Barcelona el proper 11 de Setembre, que es preveu multitudinària i que marcarà una data per la història.

L’acte ha iniciat i acabat amb una actuació del grup d’havaneres Peix Fregit que d’aquesta forma s’ha volgut afegir a aquesta empenta independentista identificada com a Marxa cap a la Independència. Aquest han fet un programa de peces exclusivament en català que han acabat amb un cant de Els Segadors acompanyats per tot el públic respectuosament dempeus.

A banda i banda de l’escenari, l’ Assemblea  de Palamós no ha parat de vendre estelades pels balcons i per anar a la manifestació fins que s’han esgotat totes les existències. I preparant un magnífic cremat que han pogut tastar els assistents.

L’ Assemblea de Palamós està organitzant autocars per anar a Barcelona l’ 11 de setembre. Els bitllets ja són a la venda a la Llibreria Can Romero, davant del Mercat.

Deixa un comentari