Deixa un comentari

Què és l’Assemblea Nacional de Catalunya?

L’Assemblea Nacional Catalana és una organització unitària i transversal que treballa per aconseguir la independència de Catalunya. Està formada per catalans i catalanes convençuts que l’única manera de sobreviure com a poble és aconseguir un estat propi com el que tenen les altres nacions del món.

Tenim un full de ruta que ens marca el camí i una estratègia que ens servirà per eixamplar la base social de l’independentisme, convencerem els que encara no s’han sumat al projecte amb arguments clars i senzills.

Estem arrelats al territori a través d’assemblees territorials i treballarem amb les institucions, com els ajuntaments que s’estan adherint a l’Associació de Municipis per la Independència, i amb les entitats i organitzacions de la societat civil per aconseguir la independència l’any 2014, per vies democràtiques i pacífiques.

A Palamós  l’ ANC Palamós i Sant Joan per la Independència es va crear formalment el 7 de febrer del 2012.

El 10 de març s’ha constituït formalment l’Assemblea, que marcarà les línies a seguir per aconseguir l’Estat propi. El país és la seva gent i només l’actitud decidida de la societat civil catalana podrà empènyer la classe política catalana a aconseguir allò que és un clam majoritari: la independència.

Vine a construir l’estat propi, suma’t a l’Assemblea Nacional Catalana.

www.assemblea.cat palamosxindependencia.wordpress.com   palamos@assemblea.cat

Deixa un comentari